Aktualitet

Ikën Oltion Rrumbullaku, emërohet zv.ministrja e re e Arsimit

Shkruar nga Liberale
Ikën Oltion Rrumbullaku, emërohet zv.ministrja e re e Arsimit

Oltion Rrumbullaku është liruar nga detyra e zv.ministrit të Arsimit dhe Sportit. Në vend të tij është emëruar Albana Tole. Ky vendim është marrë ditën e sotme nga Këshilli i Ministrave.

VENDIMI PËR EMËRIM NË DETYRË:

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Znj. Albana Tole emërohet zëvendësministër i Arsimit dhe Sportit. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH