Aktualitet

Gazeta Liberale hapet me: Vdekjet nga COVID, pse nuk përputhen numrat

Shkruar nga Liberale
Gazeta Liberale hapet me: Vdekjet nga COVID, pse nuk përputhen numrat

Qeveria dhe opozita duken se kanë qasje të ndryshme mbi kriteret e përdoruara për vdekjet e shkaktuara ose jo nga COVID 19.

OBSH përcakton se  COVID 19 duhet të shënohet në certifikatën  e shkaqeve të vdekjes, për të gjitha rastet në të cilat sëmundja (COVID 19) ka shkaktuar, ose mendohet të ketë shkaktuar ose kontribuar në humbjen e jetës”.

Këto dhe shumë të tjera do t'i lexoni në Gazetën Liberale në print. /Gazeta Liberale

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH