Aktualitet

Punime në rrjet, ndërpritet energjia për dy ditë, ja cilat janë zonat që do të preken

Shkruar nga Liberale
Punime në rrjet, ndërpritet energjia për dy ditë, ja cilat

Për dy ditë radhazi, abonentët e qarkut Shkodër do të përballen me ndërprerje të energjisë elektrike.

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, sipas njoftimit të OSHEE do të preken disa zona të cilat i përkasin kryesisht Shkodrës përgjatë datave 19-20 Shtator dhe Vaut të Dejës më 22 Shtator.

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 19-20 shtator do të kryhen punime në NST Shkodra 1 dhe NST Shkodra 2. Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër:

Pjesërisht: qyteti Shkodër, Bardhaj, Bleran, Mes, Drisht, Domen, Prekal, Kir, Rus, Grudë, Guci, Hot i Ri

Pjesërisht: Lagjet: “Ajasëm”, “Draçin”, “Tepe”, “Mark Lula”, Iliria, Bahçallëk, Shirokë, Zogaj, Livadhë

Pjesërisht: Ish-komunat Oblikë, Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipojë, Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarzë, Mbi Sukë, Zues, Murriqan.”

Në zonën e Vaut të Dejës, abonentët nuk do të kenë energji elektrike gjatë gjatë intervalit kohor 09:00-16:00, kur do të kryhen edhe punimet në rrjet.

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 22 shtator gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të kryhen punime në NST Vau i Dejës. Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër:

Pjesërisht: Mjedë, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajkë, Bashkia Laç Vau i Dejës, Dush, Gomsiqe, Hajmel, Nënshat, Vig-Mnelë, Kaç, Naraç.”

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH