Sociale

Çfarë e shkakton të qarit pa arsye?

Shkruar nga Liberale

Çfarë e shkakton të qarit pa arsye?

Të qash mund të ndodhë për shumë arsye. Edhe kur e qara duket e pazakontë, ka të ngjarë të ketë ndonjë shpjegim logjik.

Depresioni për shembull mund t’ju bëjë të ndiheni të trishtuar dhe të pashpresë, duke ju lënë të qani pa asnjë lloj arsye.

Sidoqoftë, nëse e qara që po përjetoni është vërtetë e pazakontë, mund të jetë si rezultat i një problemi themelor të trurit.

Siç e përmendëm që një prej arsyeve mund të jetë depresioni ai shkakton një sërë simptomash përfshirë:

1-Probleme me gjumin

2-Ndryshimet e oreksit

3-Lodhje

4-Humbje interesi për aktivitete

5-Ndjenja të boshllëkut

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH