Showbiz

Egla përballet me Meritonin: Lënduesi nuk përndiqet! Këngëtari: Më ke lënduar, dua të sqarohemi për…

Shkruar nga Liberale

Egla përballet me Meritonin: Lënduesi nuk përndiqet!

Këtë mbrëmje Juli e ka kundërshtuar duke i thënë se po luan me dy porta, ndërsa Egla u shpreh se ka dashur vetëm t’i provokojë dhe të shohë reagimin e të dyve.

Juli: Ti luan me dy porta. Pse po e bën?

Egla: Doja të shikoja reagimin tuaj.

Juli: Tendenca për të rregulluar çdo gjë që ka ndodhur brenda katër viteve për dy ditë nuk bën. Më tha që Meritoni e meriton finalen se ti ke zgjedhur zinxhirin dy muaj. I thashë nuk e kam dridhur zinxhirin dy muaj, e më tha e di.

Egla: Meriton çfarë do nga unë?

Meritoni: Më ke lënduar shumë.

Egla: Nuk të kam lënduar. Lënduesi nuk përndiqet.

Ledioni: Meritoni para dy javësh të ka kërkuar një bisedë të qetë që ti kërkosh falje qoftë për një gjë që mund të kesh bërë gabim.

Egla: Këtë ia kam kërkuar e unë, jo po gracka, dashuria ime. Unë e përjashtoj kategorikisht se unë nuk jam dashuria e tij. Lënduesi nuk përndiqet.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH