Aktualitet

Gazeta Liberale hapet me: 1 Tetori, konflikti tek porta

Shkruar nga Liberale
Gazeta Liberale hapet me: 1 Tetori, konflikti tek porta

Socialistët vendosin 1 tetorin si datën e miratimit të rregullave të reja zgjedhore, duke shënuar kështu rastin e dytë në 30 vite pluralizëm, kur Kodi Elektoral mund të miratohet me vullnetin e një pale.

Opozita paralajmëron pasoja shumëformëshe.

Këto dhe shumë të tjera do t'i lexoni në Gazetën Liberale. /Gazeta Liberale

Liberale Newsroom

All - General - 1
Poll
All - General - 2
All - General - 4
All - General - 5
All - General - 6
All - General - 7
SHQIPENGLISH