Sociale

CENSI 2023/ 36% e popullsisë shqiptare janë beqarë, 1.4% të divorcuar

Shkruar nga Liberale

CENSI 2023/ 36% e popullsisë shqiptare janë beqarë, 1.4%

54.9% e popullsisë në vendin tonë në bazë të të dhënave të Censit 2023 rezulton e martuar. Ndërkohë 36.6% rezultojnë beqarë dhe 1.4 për qind të divorcuar.

Statusi martesor sipas Censit 2023

54.9% të martuar

36.6% beqar

7% i ve

1.4% të divorcuar

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH