Showbiz

Pse njerëzit e martuar tradhtojnë? Zbuloni arsyet

Shkruar nga Liberale
Pse njerëzit e martuar tradhtojnë? Zbuloni arsyet

Një studim i 495 njerëzve zbuloi tetë arsye kryesore pse njerëzit e martuar tradhëtojnë ato janë: zemërimi, vetëvlerësimi i ulët, mungesa e dashurisë, përkushtimi i ulët, nevoja për shumëllojshmëri, neglizhenca, dëshira për marrdhënie intime dhe rrethanat e tjera.

Mbi 40% e çifteve të martuara preken nga tradhtia. Frustrimi në martesë është një shkaktar i zakonshëm, tradhtari mund të bëjë disa përpjekje për të zgjidhur problemet pa dobi. Ndoshta ata kishin mendime të dyta për t’u martuar ose ishin xhelozë për vëmendjen që i kushtohej një foshnjeje të re dhe asnjëri nga partnerët nuk kishte aftësinë për t’i komunikuar këto ndjenja.

Burrat kanë më shumë gjasa të tradhtojnë sesa gratë dhe shpesh kërkojnë më shumë vëmendje. Ato e shprehin dashurinë e tyre në një mënyrë më fizike, ata shpesh nuk kanë “fjalët e ndjeshme” perfekte për gratë e tyre. Pra, marrdhënia intime bëhet një rrugë e rëndësishme drejt lidhjes dhe intimitetit.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH