Arte

FOTO E DITËS/ Nga vepra e Pëllumb Kullës: Vdekja e "Stalinit" dhe "Stilografi", shfaqjet e mrekullueshme nga studentë të aktrimit në UET

Shkruar nga Liberale

FOTO E DITËS/ Nga vepra e Pëllumb Kullës: Vdekja e

Studentët e aktrimit në UET kanë kryer një punë të shkëlqyer me shfaqjen e dy veprave të reja, "Vdekja e Stalinit" dhe "Stilografi".

Me regjinë dhe interpretimin e tyre, ata kanë sjellë në skenë performanca të mrekullueshme.

FOTO E DITËS/ Nga vepra e Pëllumb Kullës: Vdekja e

Nën drejtimin e pedagogut Armand Bora, dy veprat e autorit Pëllumb Kulla, erdhën për audiencën me regji dhe interpretim të studentëve të Arteve Skenike.

Tek "Vdekja e Stalinit", regjia ishte e Selena Daci dhe Tauland Merkaj, ndërsa interpretimi nga Selena Daci, Redjan Shkmbi, Lirie Cani, Ridvaldo Cela, Erdi Mara, Elvi Qorri, dhe Renard Skuqi.

Ndërsa për "Stilografi", regjinë e kishin Ridvaldo Cela dhe Renard Skuqi, interpretimi është bërë nga Selma Bakalli, Erdi Mara, dhe Elvi Qorri.

FOTO E DITËS/ Nga vepra e Pëllumb Kullës: Vdekja e

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH