Aktualitet

Covid-19/ Lista e bizneseve që përjashtohen nga tarifat e bashkisë

Shkruar nga Liberale
Covid-19/ Lista e bizneseve që përjashtohen nga tarifat e

Bizneset që nuk kanë ushtruar dot veprimtarinë e tyre, për shkak të pandemisë së koronavirusit, nuk do të kenë barrë tjetër shtesë veç papunësisë.

Bizneset që këto tre muaj nuk kanë punuar, e rrjedhimisht as kanë zënë hapësirë e as kanë ndotur, do të përjashtohen nga tarifa e zënies së hapësirës publike dhe ajo e pastrimit.

Projektvendimi që ka mbërritur në Këshillin Bashkiak dhe pritet të votohet të hënën e javës që vjen, përfshin listën  e bizneseve përfituese nga lehtësitë fiskale.

Njësi shërbimi

• Bar kafe

• Restorant, fast-food e të tjera të ngjashme me to

• Pub, diskoteka e të tjera të ngjashme

• Kafe internet, lojëra fati, qendra interneti

• Hotele, motele

• Komplekse sportive, palestra, fitnes, pishina,

qendra e institute kërkimore-shkencore, salla koncerte-mbledhje e videoteka

• Lojëra me kompjuter, lojëra fëmijësh të hapura dhe të mbyllura

Transport pasagjerësh

• Automjet deri 5 vende

• Automjet 6-9 vende

• Automjet 10-25 vende

• Automjet 26-42 vende

• Automjet mbi 42 vende

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH