Aktualitet

Ja 5 vendimet e miratuara nga Kongresi i jashtëzakonshëm i PS

Shkruar nga Liberale
Ja 5 vendimet e miratuara nga Kongresi i jashtëzakonshëm i PS

Kongresi i jashtëzakonshëm i PS ka miratuar 5 vendime të propozuara nga Asambleja Kombëtare. Tashmë në PS do të ngrihet një Komision i Posaçëm bashkangjitur analizës për zgjedhjet e përgjithshme të 25 prillit.

Një tjetër vendim është zhvillimi i zgjedhjeve të reja në strukturat vendore të PS si dhe hapja e partisë me një fushatë anëtarësimesh. Po ashtu në PS tashmë do të funksionojë një regjistër digjital.

VENDIMET E MIRATUARA NGA KONGRESI

Miratimi i Vendimeve të Asamblesë Kombëtare të Partisë:

a. Vendim “Për ngritjen dhe funksionimin e Komisionit të Posaçëm të Analizës për Zgjedhjet e Përgjithshme të 25 Prill 2021”;

b. Vendim “Për zhvillimin e analizave për rezultatin e zgjedhjeve të përgjithshme të 25 Prillit 2021”;

c. Vendim “Për zgjedhjet e reja në strukturat vendore të partisë”;

d. Vendim “Për zhvillimin e fushatës së anëtarësimeve të reja në parti”;

e. Vendim “Për përfundimin e procesit të ngritjes dhe funksionimit të Regjistrit Digjital të Partisë”;

f. Vendim “Për miratimin e Kalendarit Politiko-Organizativ të Partisë për periudhën Qershor-Dhjetor 2021”.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH