Receta zyrtare e ëmbëlsirës për Kurorëzimin e Mbretit Charles III, është bërë me luleshtrydhe skoceze, kek Yorkshire Parkin, vezë dhe bulmet nga fermerët britanikë.
Ginger Trifle e Adam Handling ndjek traditën mbretërore të kohëve të fundit si recetë zyrtare e ëmbëlsirës për kurorëzimin e mbretit Charles III. Për jubileun Platinum të Elizabeth II, ëmbëlsira zvicerane me limon dhe amaretti e Jemma Melvin u zgjodh si pudingu zyrtar për festën, duke mposhtur 5,000 të tjerë në një konkurs mbarëkombëtar. Trifle ka gjithashtu një histori të gjatë si i preferuari i festave në rrugë dhe receta e Adam Handling do të ishte një gjetje e përsosur për çdo festë kurorëzimi.
Kur u pyet për frymëzimin e tij për pjatën, Handling tha: "Unë mendoj se trifle është një nga ato ëmbëlsirat që është vërtet nostalgjike për shumë njerëz, kështu që ky është interpretimi im modern i atyre kujtimeve të fëmijërisë duke përdorur përbërësit më të mirë britanikë - luleshtrydhet skoceze, Tortë Yorkshire Parkin, dhe vezë dhe qumësht nga fermerët britanikë."
Për të përfituar sa më shumë nga festimet e ditës së kurorëzimit, Handling këshilloi: "Përgatiteni gjithë ditën më parë dhe thjesht hidhini kremin në mëngjesin e ditës që po e hani"!