Sociale

15 minuta ushtrime për të mbajtur trupin në balancë për të moshuarit

Shkruar nga Liberale

 

 

 

15 minuta ushtrime për të mbajtur trupin në balancë për

 

 

Duke u plakur, natyrisht e humbim edhe balancën e forcës dhe fleksibilitetin

Po ashtu rritet rreziku nga rënia, gjë që është problem i madh për të moshuarit.

 


Rëniet më të shpeshta mund të çojnë në lëndime serioze, gjë që çon deri aty që personat e moshuar të bëhen të varur nga të tjerët.

Kjo pastaj mund të çojë edhe në depresion. Madje, ndonjëherë, rëniet mund të jenë vdekjeprurëse.

Mu për këtë arsye, është shumë me rëndësi që personat e moshuar të ushtrojnë rregullisht.

Në vazhdim, në video, shikoni si duket programi 15-minutësh i ushtrimit për të moshuar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH