Globi

Ambasada Shqiptare në Athinë ndan njoftimin: Aplikoni për punë si mësues të gjuhës shqipe në Greqi! 

Shkruar nga Liberale

Ambasada Shqiptare në Athinë ndan njoftimin: Aplikoni për

Hapen aplikimet për programin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, “Mësues për Greqinë”.

Ka qenë ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi, që ka publikuar njoftimin. Sipas ambasadës, ky program ka në bazën e vet mësimin e gjuhës shqipe për fëmijët e shqiptarëve të Greqisë dhe do të shtrihet më pas edhe në mësimin e letërsisë dhe historisë së Shqipërisë. 

Aplikimet janë hapura deri në 30 qershor 2024.

"Ambasada e Republikës së Shqipërisë informon çeljen e procesit të mbledhjes së shprehjeve të interesit, për programin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, “Mësues për Greqinë”.

Ky program ka në bazën e vet mësimin e gjuhës shqipe për fëmijët e shqiptarëve të Greqisë. Ai do të shtrihet më pas edhe në mësimin e letërsisë dhe historisë së Shqipërisë.

Ambasada iu bën thirrje të gjithë mësuesve e mësueseve të licencuar të gjuhës shqipe, që të aplikojnë në adresën bashkëlidhur www.mesuespergreqine.gr (linku do të aktivizohet së shpejti) për të shprehur gatishmërinë dhe paraqitur vetëm dokumentin e licencës së mësuesit.

Gjithashtu, të gjithë ata që janë të interesuar të hyjnë në kurset e trajnimit për të dhënë lëndën e gjuhës shqipe dhe marrë certifikatën e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, janë të mirëpritur të aplikojnë
Ky program mbështetet financiarisht nga qeveria shqiptare dhe të gjithë mësuesve të përzgjedhur do t’u lidhet një pagë mujore nga Ministria e Arsimit dhe Sportit

Aplikimet janë hapura deri në ???????? ???????????????????????????? ????????????????
Vëllazërisht, Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi
Për informacione sqaruese shkruani në adresën elektronike: ????????????????????????????.????????????????????????@????????????.????????????.????????.

https://www.facebook.com/share/p/MG2ATBxPc2hiHgpX/?mibextid=WC7FNe|", njofton ambasada.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH