Sociale

Çfarë duan burrat dhe si mund të përfitojnë gratë nga kjo? 

Shkruar nga Liberale

Çfarë duan burrat dhe si mund të përfitojnë

Ashtu si burrat edhe gratë mund të kënaqin reciprokisht njëri-tjetrin, duke marrë dhe dhënë. 

Shpesh besohet se meshkujt janë të dashuruar egoistë dhe kjo ndodh për një arsye. Kjo botë ka qenë patriarkale për më shumë se 2000 vitet e fundit. Mashkulli ka qenë autoriteti dominues. Strukturat dhe sistemet në shoqërinë tonë janë bazuar në këndvështrimin e një njeriu të bardhë dhe kryesisht kanë marrë parasysh vetëm nevojat e tij.

Por çfarë është kjo “diçka më shumë” për të cilën dëshirojnë të dyja gjinitë? Ajo që meshkujt dëshirojnë është një grua e hapur, e dashur dhe e pafrenuar nga afër. Kjo është shpesh një nevojë e paplotësuar me dhimbje. Megjithatë, një grua dëshiron të shprehë anën shpirtërore dhe sensuale të zemrës së saj. Ajo dëshiron të preket plotësisht, thellë dhe ngadalë. Jo vetëm nga afër, por mbi të gjithë trupin e saj; gjithë qenien e saj. Burrat dëshirojnë një grua që është e lidhur me trupin e saj dhe thelbin e saj hyjnor femëror. Ai mund të mos e dijë se kjo është ajo që dëshiron.

Një burrë i mençur më tha një herë: “Qëllimi i vetëm i një burri është të depërtojë një grua në një mënyrë të tillë që të zgjojë potencialin e saj të plotë njerëzor”.

Gratë kanë nevojë për burra që kanë shkop drite në vend të shpatave. Ju keni nevojë për këto shkopinj drite që t’ju depërtojnë në një mënyrë që ju fuqizon.

A po ndodh kjo? Jo mjaftueshem. Ka shumë programe të intimitetit që duhen parë dhe shëruar. Dhe kur të dyja gjinitë e bëjnë këtë, të gjitha do të përfitojnë. Burrat dhe gratë mund të bëhen shëruesit e njëri-tjetrit në vend të plagëve të yre në një marrëdhënie.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH