Sociale

10 aplikacionet më të mirë për të dëgjuar librat kudo

Shkruar nga Liberale

10 aplikacionet më të mirë për të dëgjuar librat

Librat audio janë një nga mënyrat më të mira për të marrë dozën tuaj ditore të leximit pa mbajtur një libër në dorë. Përkundrazi, duke mbajtur të gjithë librat në dorë. Mund ta vendosni në makinë, në tren, në palestër ose ndërsa përpiqeni të kaloni kohën në punë.

10 aplikacionet më të mirë për të dëgjuar librat

Pavarësisht se ku po dëgjoni, nuk mund të mohohet lehtësia e rrëfimit të librave tuaj të preferuar. Për fat të mirë, aplikacionet më të mira të audiolibrave ju japin akses në miliona tituj, nga biografitë deri te trillimet; ka një zgjedhje për çdo adhurues të librit.

10 aplikacionet më të mirë për të dëgjuar librat

Dhe tani, platforma Audible e Amazon nuk është shërbimi i vetëm atje për shkarkimin e një lexim të ri. Ka shumë shërbime që ju ofrojnë libra audio që mund t’i shkarkoni në telefonin tuaj Kindle, Android ose iOS.

Aplikacioni më i mirë i librave audio pa abonim: Chirp Audiobooks
Aplikacioni më i mirë i librave audio me abonim të përballueshëm: Audiobooks.com
Aplikacioni më i mirë i librave audio falas: Libby
Aplikacioni më i mirë i librave audio më pak të njohur për lexime të mira: Spotify
Aplikacioni më i mirë i librave audio me një kohëmatës gjumi: Hoopla
Aplikacioni më i mirë i librave audio për shkarkime: LibriVox Audio Books
Aplikacioni më i mirë i librave audio për transmetim falas: YouTube
Pagesa më e mirë për atë që përdorni aplikacionin Audiobook: Kobo Books

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH