Horoskop

Këto janë karakteristikat e shenjës së Demit

Shkruar nga Liberale

Këto janë karakteristikat e shenjës së Demit

4 karakteristika tipike të të lindurve nën shenjën e Demi (21 prill-20 maj).

Këmbëngulja

Ata që lindin nën shenjën e Demi janë të durueshëm për të ndjekur një qëllim, veçanërisht në punë. Ata zbatojnë planet e tyre derisa t’i përfundojnë me sukses.

Durimi

Ata janë njerëz jashtëzakonisht të durueshëm edhe kur fati është i pafavorshëm për ta, në fakt ata dinë të presin me qetësi dhe të fillojnë përsëri kur situata të jetë e favorshme.

Besnikëria

Si në dashuri, njerëzit e Demit janë gjithashtu shumë besnikë ndaj miqve dhe do të bënin gjithçka për ta. Por mos harroni, Demi nuk fal lehtë!

Krenaria

Po, ata janë njerëz me një krenari të madhe që mund të mbajnë atë brenda tyre dhe kur të lindë nevoja ta shprehin atë. Në fakt, shpërthimet e zemërimit të tyre janë shumë intensive.

Poll
SHQIPENGLISH