Kosova

Kush e lufton më së shumti korrupsionin në Ballkan?

Shkruar nga Liberale

Kush e lufton më së shumti korrupsionin në Ballkan?

Maqedonia e Veriut ka shënuar më së shumti përparim në luftën kundër korrupsionit në mesin e vendeve të Ballkanit Perëndimor, e ndjekur nga Mali i Zi, Shqipëria dhe Bosnje e Hercegovina, sipas një raporti të organizatës Transparency International. Në Kosovë dhe në Serbi s'është perceptuar asnjë ndryshim.

Kush e lufton më së shumti korrupsionin në Ballkan?

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH