Showbiz

Madona paditet nga fansat në Nju Jork, shkak vonesa

Shkruar nga Liberale

Madona paditet nga fansat në Nju Jork, shkak vonesa

Dy fansa të Madonna-s po e padisin këngëtaren amerikane pasi ajo u vonua me më shumë se dy orë në një shfaqje muajin e kaluar në Nju Jork.

Ata thonë se shfaqja kishte për qëllim të fillonte në orën 20:30 në të tri netët, por në secilin rast nuk filloi deri pas orës 22:30, duke përfunduar rreth orës 01:00.

Ata janë shprehur se “nuk do të kishin paguar për biletat” po ta dinin se do të përfundonte kaq vonë.

Rasti, i sjellë nga Michael Fellows dhe Jonathan Hadden, thotë se “shumë blerës të biletave që ndoqën koncerte në një natë jave duhej të ngriheshin herët për të shkuar në punë dhe/ose të kujdeseshin për përgjegjësitë e tyre familjare të nesërmen”.

Ata po padisin promotorin Live Nation dhe qendrën Barclays për “reklamim të rremë, keqinterpretim të pakujdesshëm dhe praktika të padrejta dhe mashtruese tregtare”.

Fellows dhe Hadden morën pjesë në shfaqje të mërkurën 13 dhjetor 2023, por dokumentet ligjore vënë në dukje se netët e tjera në të njëjtin vend, më 14 dhe 16 dhjetor, gjithashtu thuhet se filluan më shumë se dy orë me vonesë.

“Të pandehurit nuk kanë njoftuar mbajtësit e biletave se koncertet do të fillonin shumë më vonë se koha e fillimit të shtypur në biletë dhe siç ishte shpallur, gjë që rezultoi në pritjen e biletarëve me orë të tëra”, thuhet në dokument.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH