Horoskop

Këto janë shenjat e zodiakut që nuk ndalen së menduari për ish-in

Shkruar nga Liberale

Këto janë shenjat e zodiakut që nuk ndalen së menduari

BINJAKËT

Mendja e Binjakëve nuk ndalet kurrë së menduari. Është si një makinë që punon vazhdimisht dhe prodhon imazhe, mendime, ide dhe reflektime. Pas një ndarjeje, Binjakët mbianalizojnë gjithçka që ka ndodhur në marrëdhënien e tyre, por edhe gjithçka që po u ndodh tani.

GAFORRJA

Gaforrja është shumë e lidhur me të kaluarën. Dhe një ndarje gjithmonë e shqetëson. Së pari sepse e ka lënduar emocionalisht dhe së dyti sepse mendja e tij nuk mund të ndalojë së menduari për ish-in dhe gjithçka ka ndodhur mes tyre. Ai madje mund të kujtojë dhe analizojë atë që ata bënë në takimin e tyre të parë.

VIRGJËRESHA

Në këtë drejtim, Virgjëresha ka shumë të përbashkëta me Binjakët që përmendëm më lart. Të mos harrojmë se të dyja shenjat kanë sundimtar Mërkurin dhe arma e madhe e tyre është mendja. Problemi është se pas një ndarjeje ata abuzojnë me këtë “armë”. Ato mendojnë shumë dhe analizojnë gjithçka. Përpiqen të gjejnë zgjidhje, përgjigje, të meta dhe gabime në marrëdhënien e tyre.

AKREPI

Mendimet e pandërprera të Binjakëve, Gaforres dhe Virgjëreshës nuk janë asgjë në krahasim me atë që bën Akrepi. Kjo shenjë bëhet e fiksuar pas diçkaje nga e kaluara e tyre, mendja e tyre nuk mund të ndalojë së menduari për gjithçka që ka ndodhur. Ai përpiqet të zbulojë se çfarë ka ndodhur në të vërtetë, çfarë “ka humbur” dhe nëse ka ndodhur diçka që nuk e ka vënë re.

Poll
SHQIPENGLISH