Aktualitet

Lirohet nga detyra drejtori i AKU-së, Jeta Deda. Ja kush e zëvendëson

Shkruar nga Liberale
Lirohet nga detyra drejtori i AKU-së, Jeta Deda. Ja kush e

Lirohet nga detyra drejtori i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Bledar Skënderi. Në mbledhjen e qeverisë u vendos sot që Skënderi të zëvendësohet nga Jeta Deda.

VENDIM PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË AUTORITETIT KOMBËTAR TË USHQIMIT

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 1, të nenit 65, të ligjit nr.9863, datë 28.1.2008, “Për ushqimin”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Këshilli i Ministrave

VENDOSI:

1. Z. Bledar Skënderi, drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, lirohet nga kjo detyrë.

2. Znj. Jeta Deda emërohet drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

KRYEMINISTRI

EDI RAMA

Në mungesë dhe me porosi

ZËVENDËSKRYEMINISTRI

ARBEN AHMETAJ

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH