Sociale

Mos ndoshta miku juaj ju dashuron?! Ja si ta kuptoni…

Shkruar nga Liberale

Mos ndoshta miku juaj ju dashuron?! Ja si ta kuptoni…

Mund të vijë një moment në miqësinë tuaj kur filloni të pyesni veten nëse shoku juaj më i mirë dëshiron të jetë më shumë se miq. Nëse kjo ndodh, jini në vëzhgim për shenjat që mund t’ju ndihmojnë të përcaktoni nëse ata po bëhen të interesuar në mënyrë romantike për ju, ose nëse marrëdhënia juaj do të qëndrojë si miq.

Krahasoni se si ju trajtojnë. Kur ju të dy po kaloni kohë me miqtë tuaj të përbashkët, shikoni nëse ata ju trajtojnë ndryshe nga mënyra se si i trajtojnë njerëzit e tjerë me të cilët janë miq. Ata mund të jenë më të dashur me ju, të përpiqen të flasin më shumë me ju ose të bëjnë komente për marrëdhënien tuaj. Kur shoku juaj më i mirë ju trajton njësoj si ndonjë nga miqtë e tjerë të tij, nuk ka gjasa që ata të jenë të interesuar për ju në mënyrë romantike.

Një mik që ju trajton ashtu siç trajton ish-in e tij, ai mund të jetë i interesuar. Kjo mund t’ju ndihmojë të përcaktoni nëse ata janë thjesht vetja e tyre normale miqësore ose nëse janë të interesuar për ju. Vini re kur kaloni më shumë kohë së bashku. Natyrisht, ju do të kaloni kohë me mikun tuaj më të mirë. Megjithatë, pyesni veten nëse gjërat që bëni së bashku ju duken si takime.

Për shembull, a dilni për darkë dhe një film? Nëse po, a janë zakonisht vetëm ju të dy? Kur dikush fillon të interesohet për dikë në mënyrë romantike, ai do të dëshirojë të kalojë gjithnjë e më shumë kohë me të. Nëse vëreni se ju të dy po kaloni shumë më shumë kohë së bashku sesa zakonisht dhe se ato takime fillojnë të duken si takime të mundshme, ata mund të jenë të interesuar për

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH