Horoskop

Këtyre dy shenjave të horoskopit mos u flisni fare sot sepse sdo të bien dakort për ASGJË!

Shkruar nga Liberale

Këtyre dy shenjave të horoskopit mos u flisni fare sot sepse sdo

Deri në mesditën e sotme hëna do të jetë ende në Bricjap, duke bërë që gjërat të mos të jenë aq të qeta si ditët e tjera sepse do të ndodhë simbioza me Venusin dhe Neptunin tek Peshqit, katrorin e saj me Mërkurin në Dash, i cili është gjithashtu retrogradë nga sot, i referohet moskuptimit dhe konfuzionit.

Këtyre dy shenjave të horoskopit mos u flisni fare sot sepse sdo

Mund të themi edhe gjëra që disa njerëz do t’i keqkuptojnë, ndërkohë që edhe të flasim për mënyrën se si ndihemi mund të krijojmë shumë diskutime dhe tensione të kota dhe në fund të lihemi me ndjenjën se nuk ka mirëkuptim.

Këtyre dy shenjave të horoskopit mos u flisni fare sot sepse sdo

Dy shenjat të cilat rrezikojnë të keqkuptohen dhe në përgjithësi të përjetojnë “ti po thua një gjë, veshët e mi dëgjojnë një tjetër”, janë Bricjapët dhe Dashi , të cilët do të revoltohen me të gjitha problemet që mund të krijohen në marrëdhëniet e tyre ose në punën e tyre nga një bisedë e tyre, e cila do të keqkuptohet, pasi Hëna godet respektivisht shtëpitë e tyre të 1-rë dhe të 10-të .

Këtyre dy shenjave të horoskopit mos u flisni fare sot sepse sdo

Është e arsyeshme që ata do të pyesin, në një moment, nëse ia vlen të hapin gojën dhe të shkaktojnë trazira, kështu që ata kanë më shumë gjasa t’i lënë gjërat ashtu siç janë.

Poll
SHQIPENGLISH