Horoskop

Karakteristikat ideale! Si e zgjedh një grua partnerin në bazë të shenjës së Horoskopit?

Shkruar nga Liberale

Karakteristikat ideale! Si e zgjedh një grua partnerin në bazë

Një karakteristikë e shenjës sonë , gjithmonë në kombinim me elementët e tjerë të tabelës sonë astrologjike, luajnë një rol shumë të rëndësishëm në mënyrën se si bëjmë çdo lloj zgjedhjeje në jetën tonë. Midis tyre është sigurisht edhe zgjedhja e partnerit.

Pra, si e zgjedh një grua tjetrin në bazë të shenjës së saj të zodiakut?

Karakteri drejtues i Dashit nuk mund të nënshtrohet lehtë – nëse fare – kështu që një grua Dashi zgjedh në mënyrë të pandërgjegjshme një partner që ka mendime të forta, por nuk përpiqet t’i imponohet, kryesisht sepse e di që në fillim se do të humbasë.

Këtu kërkesat bazë lidhen me kënaqësitë e mishit, si ushqimi, sendet e luksit dhe seksi. Gruaja Demi kërkon – dhe zakonisht gjen – një partner që tërhiqet romantikisht pas saj dhe ndan të gjitha këto shqetësime materiale me të.

Nëse e privoni një Binjak nga komunikimi, atëherë keni një person të pakënaqur para jush. Femra Binjake është gjithmonë në kërkim të një bashkëbiseduesi dhe shoqëruesi të mirë në rrugëtimet e saj shpirtërore, i cili nuk do ta kufizojë, por përkundrazi do ta lërë të lirë shpirtërisht, për të fluturuar ku të dojë.

Ndjenja dhe vlera që partneri i jep është një kriter kyç përzgjedhës për një grua Gaforre. Ajo nuk është domosdoshmërisht e interesuar për një angazhim afatgjatë, por për marrëdhënien kuptimplotë dhe të thellë që do të zhvillojë me të.

Karakteri i fortë në një partner është ajo që kërkon një grua Luan, edhe nëse ajo gjithashtu ka një personalitet të fortë. Pa një sfidë të tillë para saj, ajo shpejt do të mërzitet dhe do të dështojë të ndjekë rritjen e saj personale përmes marrëdhënies së saj.

Dikush që të kujdeset për mua: Virgjëresha ka nevojë dhe kërkon një partner që e do stabilitetin në jetën e tij, nuk mërzitet lehtë dhe është i dashur ndaj saj. Vetëm një partner i tillë mund të zhbllokojë Virgjëreshën e cila shpesh shtypet nga vetja dhe pa ndonjë arsye specifike.

Gruaja Peshore kërkon gëzim tek partneri i saj. Ajo nuk mund të jetë me një person pesimist dhe nëse guxon, kjo padyshim nuk do të shkojë mirë. Gjysma tjetër e Peshores duhet të jetë në gjendje ta ndjekë atë në ngjarjet sociale që nuk dëshiron t’i humbasë dhe të mos ankohet kurrë për shpeshtësinë ose kohëzgjatjen e tyre.

Seksi i mirë është gjithmonë një nga kërkesat në rastin e Akrepit, pavarësisht gjinisë. Për gruan Akrep, gjysma tjetër e saj duhet të ketë ndershmëri në mënyrë që të mund të mbështetet tek ai për të menaxhuar me sukses çdo problem që lind në jetën e përditshme.

Liria është virtyti më i lartë për një grua Shigjetar. Ajo nuk futet në kallëpe dhe nuk ngre kufizime në mendimet e saj. Partneri ideal është ai që do të mbajë dorën e saj për të ecur së bashku në këtë rrugë drejt lirisë, gjithmonë me respekt absolut për vetë-shprehjen.

Ambicia është kriteri kryesor me të cilin një grua Bricjapi do të zgjedhë një partner. Asaj nuk i mjafton që është vetë ambicioze, dëshiron të kalojë mirë me tjetrin, të mbështesë dhe admirojë njëri-tjetrin, si për qëllimet që arrijnë në punë, ashtu edhe për statusin e tyre shoqëror.

Kjo shenjë beson fort në frazën që “mendjet, si parashutat, funksionojnë më mirë kur janë të hapura”. Pionieri i zodiakut nuk mund të ishte në një lidhje me dikë që ka pikëpamje të vjetruara dhe nuk dëshiron ta sfidojë shpirtin e tij në aventura të reja.

Femra e Peshqve ka nevojë për një partner që i sheh gjërat realisht. Idealizimi i shumë situatave mund të dëmtojë jetën e përditshme, kështu që gruaja e Peshqve ka nevojë për një kundërpeshë ndaj emocionalizmit të saj, të cilin mund ta sigurojë një partner që di të vlerësojë siç duhet situatat.

Poll
SHQIPENGLISH