Horoskop

Kjo shenjë horoskopi do të ketë një ditë sfidues përpara

Shkruar nga Liberale

Kjo shenjë horoskopi do të ketë një ditë sfidues

Ditë më të mira do të vijnë!

Kjo shenjë horoskopi do të ketë një ditë sfidues

Gaforrja
E gjithë kjo ditë sillet rreth idesë se keni vënë re se po përmirësoheni në diçka dhe se kjo ‘diçka’ ka krijuar një mjedis konkurrence mes jush dhe dikujt tjetër.

Ky person tjetër mund të jetë një bashkëpunëtor, një dashnor ose një mik i mirë, por diçka që ata bëjnë ju shqetëson në një shkallë që nuk dëshironi që ata të tejkalojnë atë që bëni. Ata janë të mirë në këtë ‘gjë’ dhe ju nuk jeni të sigurt se doni të ndani atë qendër të vëmendjes.

Duke qenë se zakonisht nuk jeni dikush që ‘duhet’ të fitojë, mund të tronditeni nga tendenca juaj për të dëshiruar të ecni përpara. Gjatë kalimit të Hënës në katrorin e Plutonit përballë Jupiterit, do të pyesni veten nëse ia vlen në planin afatgjatë.

Prapëseprapë, nuk mund të lëkundet ndjenja se ky person ju kërcënon disi. Për të luftuar atë ndjenjë, ju e teproni duke i mposhtur ata në këtë departament.

Çfarë mund të bëni për ta përmirësuar atë:

Për shkak se kjo nuk është padyshim mënyra juaj ‘normale’ e të qenurit, nuk do të ndiheni mirë kur jeni kaq konkurrues. Sidoqoftë, nëse jeni në gjendje të vini re se çfarë po bëni kur e bëni atë, mund të jeni në gjendje ta zhvendosni energjinë përsëri në atë ku vërtet keni kontrollin e vetes.

Poll
SHQIPENGLISH