Horoskop

Këto janë shenjat e Horoskopit që mashtrojnë më shumë

Shkruar nga Liberale
Këto janë shenjat e Horoskopit që mashtrojnë më

Luani

Luanët e zjarrtë janë krijuar për dashurinë dhe nëse nuk e kanë, është sikur t'u keni 'shuar' diellin. Duke qenë se ata mendojnë se të gjithë i duan ashtu siç janë, nuk shohin arsye pse duhet të ndryshojnë. Për ta, dashuria e vërtetë është pranimi i një personi të dashur me të gjitha virtytet dhe të metat e tij, dhe përpjekja për t'i ndryshuar ato nuk bëhet fjalë.

Demi

Për këtë shenjë është shumë e rëndësishme që partneri t'i pranojë ashtu siç janë dhe ata e dinë saktësisht se çfarë duan nga një partner dhe një marrëdhënie. Nëse Demi bie në dashuri kur janë ende shumë të rinj, atëherë ata janë të aftë për ndryshime të rëndësishme në karakter dhe zakone. Por nëse ai tashmë është ndërtuar si person, atëherë ai do të mbetet i tillë si një shkëmb. Demi e konsideron personin me të cilin është dashuruar si më të bukurin në botë dhe kjo është diçka që nuk do të ndryshojë kurrë.

Akrepi

Për një Akrep, gjëja më e rëndësishme është të jetë autentik. Të ndryshosh veten për partnerin është si t'i bësh atij komplimente të rreme. Ata janë të vërtetë me veten dhe presin të njëjtën gjë nga ai që duan. Shumë Akrepa janë në kërkim të një partneri me përvojë të pasur jetësore, i cili është i vetëdijshëm për dëshirat dhe nevojat e tyre dhe nuk do t'u kërkojë atyre të ndryshojnë.

Poll
SHQIPENGLISH