Globi

Të porsalindurit pozitivë ndaj kokainës, braktisen në spital nga nëna

Shkruar nga Liberale
Të porsalindurit pozitivë ndaj kokainës, braktisen në spital

Një 32 vjeçare italiane e varur nga droga ka lindur dy binjakë që nga analizat e bëra kanë rezultuar pozitivë ndaj kokainës.

Mediat italiane shkruajnë se dy binjakët një djalë dhe një vajzë, lindën në Buçheri La Ferla dhe u braktisën nga nëna e tyre 32-vjeçare me probleme të rënda varësie nga droga në Palermo.

Pas lindjes, nëna është larguar nga spitali, pa i njohur fëmijët e saj.

Një 32 vjeçare italiane e varur nga droga ka lindur dy binjakë që nga analizat e bëra kanë rezultuar pozitivë ndaj kokainës.

Mediat italiane shkruajnë se dy binjakët një djalë dhe një vajzë, lindën në Buçheri La Ferla dhe u braktisën nga nëna e tyre 32-vjeçare me probleme të rënda varësie nga droga në Palermo.

Pas lindjes, nëna është larguar nga spitali, pa i njohur fëmijët e saj.

Poll
SHQIPENGLISH