Showbiz

Si të aktivizoni disa llogari në aplikacionin “WhatsApp”!

Shkruar nga Liberale
Si të aktivizoni disa llogari në aplikacionin “WhatsApp”!

Për ata prej jush që shpesh përdorin ende dy telefona të ndryshëm për të pasur dy llogari WhatsApp, tani nuk keni nevojë të shqetësoheni. Sepse së fundmi WhatsApp lëshoi ​​zyrtarisht funksionin e llogarive të shumëfishta. Kjo veçori ju lejon të përdorni dy llogari të ndryshme në një smartphone, me këtë funksion ju mund të ndryshoni llogaritë duke përdorur vetëm një aplikacion Whatsapp.

Pra, si e përdorni këtë risi?

Sigurohuni që WhatsApp që dëshironi të përdorni të ketë marrë përditësimin më të fundit, përkatësisht versionin 2.23.20.76, përndryshe nuk do ta shijoni këtë veçori të re të WhatsApp.

Hapni aplikacionin WhatsApp si zakonisht. Shtypni tre pikat në këndin e sipërm djathtas të aplikacionit WhatsApp që keni hapur.

Shkoni te menyja “Cilësimet” ose “Cilësimet” (në varësi të gjuhës së telefonit inteligjent ).

Pranë emrit të llogarisë suaj, do të ketë një shigjetë poshtë (pranë kodit QR), shtypni atë dhe më pas do të shfaqet opsioni ‘Shto llogari’.

Mund të futni emrin e shtetit, kodin e shtetit dhe gjithashtu numrin WhatsApp që dëshironi të shtoni në smartfonin tuaj .

Shtypni ‘Next’

Futni emrin e profilit që do të shfaqet në llogari. Shtypni “Next” ose “Vazhdo” dhe prisni derisa procesi i shtimit të llogarisë të jetë i suksesshëm.

U krye dhe menjëherë do të shkoni në faqen e llogarisë së re. Nëse dëshironi të kaloni në llogarinë e mëparshme, mund të shtypni tre pikat në këndin e sipërm djathtas të aplikacionit WhatsApp dhe të zgjidhni “Ndërro llogari” ose “Ndrysho llogarinë”.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH