Globi

Shtatori 2023 më i nxehti ndonjëherë në Evropë

Shkruar nga Liberale
Shtatori 2023 më i nxehti ndonjëherë në Evropë

Shtatori i vitit 2023, të paktën për Evropën, ka shumë të ngjarë të jetë më i ngrohti ndonjëherë, ose më mirë, pasi temperatura mesatare e ajrit sipërfaqësor.

Ende nuk ka një informacion zyrtar, por grupet e të dhënave paraprake të mbledhura nga autoritetet meteorologjike të Kontinentit të Vjetër flasin shumë qartë dhe nuk ka gjasa të mohohen.

Météo-France franceze, për shembull, raportoi se temperatura për muajin ishte 21.5°C , që do të thotë midis 3.5°C dhe 3.6°C mbi mesataren për periudhën e referencës, midis 1991 dhe 2020.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH