Sociale

“Rregulli i tre muajve”, ja se çfarë duhet të dini nëse jeni në nisjen e një romance të re!

Shkruar nga Liberale

“Rregulli i tre muajve”, ja se çfarë duhet të dini

Ekspertët thonë se sjelljet e vërteta mes dy partnerëve shfaqen pas tre muajsh. Kjo fazë u ndodh edhe atyre njerëzve që fillojnë të luftojnë për të fshehur veten e vërtetë. Shumë do e nxjerrin fytyrën e vërtetë. Kjo është arsyeja pse shumë ekspertë sugjerojnë që të takoheni me dikë për të paktën tre deri në gjashtë muaj përpara se t’i bëni gjërat zyrtare.

Tre muaj është një afat kohor i shkëlqyer për t’ju lejuar të shihni një skicë të përafërt se kush është personi për të cilin/ën keni filluar të keni ndjenja, ndërsa ju kuptoni se cilët janë këta persona, nëse po luajnë me ju ose ju duan vërtet për një lidhje afatgjatë.

Mund të duket e papranueshme që ndjenjat e dikujt të ndryshojnë papritur pas 12 javësh të gjata, por kjo mund t’ju ndihmojë të mendoni për rregullin e tre muajve si një moment qartësie. Nëse jeni ai/ajo humbet interesin në tre muaj, gjëja më e mirë që mund të bëni është të jeni të sinqertë për këtë.

Bisedoni me personin tjetër në mënyrë që ata të mos mbeten të habitur. Përtej kësaj, për sa kohë që jeni ende duke u argëtuar, duhet të ndiheni të lirë të vazhdoni takimet përtej kufirit të tre muajve, edhe nëse gjërat duken të papërcaktuara dhe jeni të sigurt për ndjenjat reciproke. Të gjitha këto janë argumente që lidhja juaj është e destinuar të zgjasë.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH