Sociale

Këto janë karakteristikat që dallojnë njerëzit e pabesë

Shkruar nga Liberale

Këto janë karakteristikat që dallojnë njerëzit e

Nëse intuita juaj ju thotë diçka, bëni mirë t'i besoni edhe nëse s'e shpjegoni dot ndjesinë. Njerëzit që në një aspekt a në një tjetër janë “të pabesë”, karakterizohen nga 20 tiparet në vijim:

Ata injorojnë limitet e tua fizike.

T'i ngulin sytë në një mënyrë gati hipnotizuese. 

Janë ata që dominojnë bisedën.

Hera-herës duken të shpërqëndruar.

Hapen shumë shpejt më të panjohurit.

Janë të pasjellshëm në shumë situata.

Nuk janë fare empatikë.

Bëjnë lëvizje të shpejta dhe kjo mund të lëndojë njerëzit pranë tyre.

Dinë shumë gjëra për ty.

Të thonë ty si duhet të ndihesh në situata të caktuara.

Nuk të dëgjojnë kur ti thua "jo".

Refuzojnë të kërkojnë ndjesë.

Nuk i kontrollojnë dot emocionet e tyre.

Për ta nuk ka një të mesme. Diçka është "e mirë" ose "e keqe".

Ata i vënë njerëzit kundër njëri-tjetrit.

Janë të paparashikueshëm.

Nuk e tregojnë historinë e tyre kurrë siç është. Kushtojuni vëmendje detajeve kur ata flasin.

Nuk e duan kritikën dhe as reagimin negativ!

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH