Horoskop

Hëna e plotë! Si do të ndikojë në gjendjen emocionale kjo gjë sipas astrologëve?

Shkruar nga Liberale

Hëna e plotë! Si do të ndikojë në gjendjen emocionale

Me ardhjen e ekuinoksit të pranverës më 21 Mars, gjednja emocionale e shenjave ndryshoi duke sjellur më shumë tensione në aspektin emocional. Sipas astrologëve efektet e ndryshimeve planetare reflektohen në dhimbje koke, probleme me shikimin, tension në trup dhe probleme me gjumin.

Hëna e plotë! Si do të ndikojë në gjendjen emocionale

Hëna e plotë e ditës së sotme do të të ndihmojë t’i japësh fund disa raporteve, apo të shohësh qartë të tjera. Nga shoqëritë deri te dashuria, kjo fazë do të ndihmojë të ndryshosh për mos u kthyer më pas.

Hëna e plotë! Si do të ndikojë në gjendjen emocionale

25 marsi do sjellë inat dhe nerva për disa, por çlirim dhe rehati për të tjerë. Hëna e plotë është në Peshore, ndërkohë Dielli është në Dash.

Hëna e plotë! Si do të ndikojë në gjendjen emocionale

Ekspertët thonë se tani e mbrapa do ngjallen frikëra të vjetra, por njëkohësisht do të manifestohet largimi nga këto ndjesi për të ecur para.

Hëna e plotë! Si do të ndikojë në gjendjen emocionale

Mos harro që energjia do shtohet ditët në vazhdim dhe duhet të jesh vigjilent/e për ndjesitë e tua dhe reagimet ndaj të tjerëve.

Poll
SHQIPENGLISH