Sociale

8 këshilla si të keni një takim të parë fantastik

Shkruar nga Liberale

8 këshilla si të keni një takim të parë fantastik

Takimi i parë është shumëi rëndësishëm për tëkuptuar se si do jetë vazhdimësia e kësaj njohje, në qoftë se do të ketë një takim të dytë apo do të përfundojë aty.

8 këshilla si të keni një takim të parë fantastik

Për të patur një takim të parë sa më të suksesshëm dhe për të lën një takim të dytë më pas ne kemi përgatitur disa nga këshillat më të mira për një takim të parë të mrekullueshëm.

8 këshilla si të keni një takim të parë fantastik

Ja çfarë duhet të keni parasysh gjatë një takimi të parë:


1-Zgjidhni vendin e duhur për takimin e parë.

2-Jini të sigurt kur dilni, siguria duhet të jetë prioriteti juaj numër një.

3-Vishni diçka që ju ndihmon të ndiheni mirë me veten.

8 këshilla si të keni një takim të parë fantastik

4-Nëse jeni nervoz për takimin tuaj, merrni frymë thellë dhe relaksohuni.

5-Jepni komplimente të menduara pasi të gjithë i vlerësojnë ato.

6-Bëni pyetje me vend për të njohur personin që keni përballë.

8 këshilla si të keni një takim të parë fantastik

7-Kushtojini vëmendje gjuhës së trupit tuaj.

8-Kushtojini vëmendje ‘flamujve të kuq’.

8 këshilla si të keni një takim të parë fantastik

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH