Sociale

11 prill, Dita Kombëtare e Kafshëve shtëpiake

Shkruar nga Liberale

11 prill, Dita Kombëtare e Kafshëve shtëpiake

Dita Kombëtare e Kafshëve shtëpiake mund të mbahet çdo ditë për shumicën e pronarëve të kafshëve shtëpiake. Në fund të fundit, ne të gjithë e njohim dashurinë dhe gëzimin që kafshët sjellin në jetën tonë dhe ne sigurohemi që t’u bëjmë të ditur kafshëve tona se sa shumë duan të përdorin.

Nga macet dhe lepurushët tek pulat dhe qentë, pa marrë parasysh se çfarë kafshësh shtëpiake keni në shtëpinë tuaj, Dita Kombëtare e Kafshëve ju jep mundësinë e përsosur për të përqafuar më shumë kafshën tuaj dhe për ta bërë të ditur se sa shumë e ndriçojnë jetën tuaj. Për shumicën e njerëzve, një kafshë shtëpiake është miku më i mirë që do të kenë ndonjëherë!

Në fund të fundit, nuk do të gjeni kurrë dikë më besnik se një kafshë shtëpiake, apo jo?

A keni menduar ndonjëherë se cilat janë kafshët shtëpiake më të njohura në botë?

Jemi të sigurt që nuk na habit fakti që qentë janë më të pëlqyerit, pasuar nga macet! Por, çfarë vjen më pas? Epo, ju keni peshq, dhe pastaj zogj. Pas kësaj, brejtësi, minjtë, kuajt dhe gjarpërinjtë plotësojnë listën e kafshëve shtëpiake më të njohura.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH