Politikë

"Përmirësojmë sot veten, për të ndryshuar nesër Shqipërinë!”, Basha prezanton strukturat e reja drejtuese në 3 degë të PD-së!

Shkruar nga Liberale

"Përmirësojmë sot veten, për të ndryshuar

Partia Demokratike, e udhëhequr nga Lulzim Basha, vijon me proçesin e riorganizimit në të gjithë Shqipërinë. 

"Përmirësojmë sot veten, për të ndryshuar

E pozicionuar qartazi si e vetmja forcë politike shqiptare, jo vetëm nga spektri opozitar, me orientim Euroantlatik, PD po ringrihet për t’u kthyer në një forcë qeverisëse pas zgjedhjeve të 2025.

"Përmirësojmë sot veten, për të ndryshuar

Falënderime të sinqerta për demokratët në të gjithë Shqipërinë, që në një periudhë të vështirë për vendin dhe për Partinë Demokratike kanë ditur të tregojnë lidership të vërtetë jo vetëm me qëndrimet e tyre, por edhe me krijimin e një vizioni dhe orientimi të ri në politikë” - tha Basha pas takimive të fundit dhe zgjedhjes së anëtarëve të kryesisë dhe kryetarëve të zgjedhur nga Kuvendet Zgjedhore.

"Përmirësojmë sot veten, për të ndryshuar

Urime të përzemërta për anëtarët e kryesisë dhe kryetarët e zgjedhur nga Kuvendet Zgjedhore, në Pogradec – Seit Myftari, në Maliq – Astrit Kolonjari dhe në Degën 14 në Tiranë – Adriatik Shehu!”, theksoi Basha.

"Përmirësojmë sot veten, për të ndryshuar

Partia Demokratike e Shqipërisë është duke përfunduar organizimin e saj strukturor në të gjithë degët e vendit dhe shumë shpejt do të paraqesim përpara shqiptarëve programin dhe vizionin tonë për vendin.”
“Përmirësojmë sot veten, për të ndryshuar nesër Shqipërinë! Ngrihemi fuqishëm” - nënvizoi kryedemokrati Basha, pas mbledhjes së strukturave të reja drejtuese të disa prej degëve të PD-së.

"Përmirësojmë sot veten, për të ndryshuar

"Përmirësojmë sot veten, për të ndryshuar

 

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH