Aktualitet

Kush është sipërmarrësi dhe biznesi i tij të cilët iu sekuestruan me urdhër të prokurorisë?

Shkruar nga Liberale

Kush është sipërmarrësi dhe biznesi i tij të cilët

Janë këto pamjet e kompanisë B.M – Group në pronësi të biznesmenit Ago Gjolaj në Koplik të Malësisë së Madhe.

Biznesi i tij u vendos në sekuestro nga prokuroria e Shkodrës.

Por cili është aktiviteti i shoqërisë së biznesit të Ago Gjolajt?

Shoqëria merret me tregtim mallrash te ndryshme industriale si Pije energjike, alkoolike dhe distribucione te tyre me shumicë dhe pakicë, ushqimore, fruta-perime, tregtim automjetesh te çdo marke dhe tonazhi e pjesë këmbimi, eksport-import, tregtim makinerish të ndryshme dhe pajisje industriale dhe materiale në fushën e ndërtimit, pllaka, sanitare, hidraulike, qeramike, hidrosanitare, prodhim duralumini dhe tregtim i tyre, tregtim bimësh medicinale e drusore eksport-import. Eksport-përpunim kafe, sheqeri, mielli, orizi, mishi etj., elektroshtëpiake artikuj eksport -importi-lëndë ndërtimi eksport-import, komplekse blektorale e bujqësore si shpend vica derra etj, artikuj fruta e perime eksport-import ,turizëm, argjendari, bizhuteri, prodhim uji, shërbime ndërmjetesimi, huadhënie etj.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH