Aktualitet

Fredi Beleri mbetet në burg, GJKKO rrëzon sërish kërkesën e tij për ta festuar Vitin e Ri “në shtëpi”

Shkruar nga Liberale

Fredi Beleri mbetet në burg, GJKKO rrëzon sërish

Është rrëzuar sërish kërkesa e Fredi Belerit, kryebashkiakut të zgjedhur të Himarës, për masë më të lehtë sigurie.

“Personi nën hetim Dhionisios Alfred Beleri, më datë 26.12.2013 ka paraqitur pranë Gjykatës kërkesën me objekt: Revokim ose zëvendësimin e masës së sigurimit.

Në përfundim të gjykimit, Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar me trup gjykues të përbërë nga gjyqtarët Erjon Çela, Irena Gjoka dhe Flora Hajredinaj, bazuar në nenet 112 dhe dhe 260 të K.Pr.Penale, me vendimin Nr. 552, datë 28.12.2023, vendosi:

Rrëzimin e kërkesës së kërkuesit (të pandehurit) Dhionisios Alfred Beleri, me Nr. 522 Regj. Them. Dt. Regj. 26.12.2023 me objekt “Revokim ose zëvendësim të masës së sigurimit personal “Arrest në burg”.

Kundër këtij vendimi mund të bëhet ankim në Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, brënda 5 ditëve, afat i cili fillon nga dita e nesërme e njoftimit të vendimit.“-njofton GJKKO.

Beleri pret vendimin e gjykatës.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH