Horoskop

Saturni retrogradë, është koha për shlyerje hesapesh për 3 shenja të Horoskopit

Shkruar nga Liberale
Saturni retrogradë, është koha për shlyerje hesapesh

Gaforrja

Rruga retrograde e Saturnit prek më shumë fusha personale. Kohët e fundit mund të ndiheni konfuz dhe të humbur dhe ndjenja të tilla të vështira ka të ngjarë të bëhen edhe më intensive në periudhën e ardhshme. Shtëpia juaj e 9-të është prekur dhe kjo do të thotë se do t’ju duhet të rishqyrtoni disa ide ose besime të vjetra që nuk ju ndihmojnë të shkoni aq larg sa dëshironi. Megjithatë, përpiquni të përqendroheni në qëllimet tuaja dhe të gjeni burime të reja frymëzimi që ju bëjnë më kreativ.

Akrepi

Retrograde e Saturnit ndodh për ju në shtëpinë tuaj të 5-të të dashurisë, krijimtarisë dhe fëmijëve. Ndoshta çdo gjë ka vështirësitë e veta dhe ju ndiheni të bllokuar, por është e rëndësishme të vendosni në rregull problemet dhe jetën tuaj në një mënyrë ose në një tjetër. Saturni do t’ju detyrojë të shihni saktësisht se çfarë nuk shkon, por edhe si mund ta rregulloni atë, veçanërisht në çështjet e familjes dhe dashurisë.

Peshqit

Ndërsa Saturni retrograde aktivizon shtëpinë tuaj të parë të vetes, është koha për ndryshime të mëdha. Nëse ka diçka me të cilën nuk jeni të kënaqur, ky ndikim do t’ju shtyjë të bëni rregullime dhe lëvizje korrigjuese. Mund të shfaqen pasiguri të forta nga të cilat dëshironi të largoni dhe të bëni një fillim të ri, por është e rëndësishme të mos bëni lëvizje impulsive.

Poll
SHQIPENGLISH