Aktualitet

Qeveria emëron Avokatin e ri të Shtetit

               Publikuar në : 16:35 - 04/03/20 liberale

Me vendim të Këshillit të Ministrave, është emëruar sot Enkelejda Muçaj si Avokate e Përgjithshme e Shtetit shqiptar. Ajo zëvendëson Artur Metanin, i zgjedhur si kreu i Inspektoriatit të Lartë të Drejtësisë.

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 1, të nenit 21, të ligjit nr.10018, datë 13.11.2008, “Për Avokaturën e Shtetit”, të ndryshuar, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Znj. Enkelejda Muçaj emërohet Avokat i Përgjithshëm i Shtetit.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë“, thuhet në vendimin e publikuar nga Këshilli i Ministrave./Gazeta Liberale

Enkelejda Muçaj

Tags: , , ,


KOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

Back