Globi

Përmbytet Venecia

Shkruar nga Liberale
Përmbytet Venecia

Venecia po përmbytet nga batica më e madhe, ka shkaktuar dëme të parikuperueshme, uji ka hyrë nëpër banesa dhe njerzit kanë shpallur alarmin për ushqim.

Në  videon më poshtë do të shohim  se si Sheshi Shën Marku, ku gjendet bazilika, është prekur disa herë nga baticat e mëdha, meqë gjendet në një prej pjesëve më të ulëta të qytetit.

Kryetari i qytetit, Luigi Brugnaro ka përhapur thirje për ndihmë./Gazeta Liberale

https://videos.dailymail.co.uk/video/backup/2019/11/13/4246204087315745930/480x270_MP4_4246204087315745930.mp4

 

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH