Aktualitet

Partia Socialiste mbledh sot pasdite Asamblenë Kombëtare

Shkruar nga Liberale
Partia Socialiste mbledh sot pasdite Asamblenë Kombëtare

Partia Socialiste mbledh sot pasdite Asamblenë Kombëtare. Mbledhja, e cila pritet të nisë me fjalën e kryeministrit Edi Rama, për të vijuar më tej me propozimin dhe zgjedhjen e organeve drejtuese të partisë pritet në nisë në orën 15:30.

RENDI I DITËS I MBLEDHJES SË ASAMBLESË KOMBËTARE TË PARTISË SOCIALISTE TË SHQIPËRISË

Pjesa e parë:

I. Hapja e mbledhjes.

II. Fjala e Kryetarit të Partisë dhe Kryeministrit, Edi RAMA.

III. Propozimi dhe zgjedhja e organeve drejtuese të Partisë.

Pjesa e dytë:

IV.Projekt-Rregullore për organizimin dhe zhvillimin e fushtaës “Zgjidh deputetin tënd”;

V.Miratimi i Librit të Rregullave të Partisë:

1. Projekt -rregullore: “Organizimi dhe funksionimi i AK të Partisë”;

2. Projekt- rregullore: “Organizimi dhe funksionimi i Kryesisë së Partisë”;

3. Projekt-rregullore: “Organizimi dhe funksionimi i Sekretariatit Ekzekutiv të Partisë”;

4. Projekt-rregullore: “Komisioni i Garancive Statutore dhe Etikës”;

5. Projekt-rregullore: “Kryefinancieri dhe Këshilli i Mbikëqyrjes Financiare të Partisë”;

6. Projekt-rregullore: “Strukturat organizative vendore të Partisë”;

7. Projekt-rregullore: “Grupi i këshilltarëve socialistë në bashki”;

8. Projekt-rregullore: “Strukturat elektorale vendore”;

9. Projekt-rregullore: “Kodi i Etikës në Parti”;

10. Projekt-rregullore: “Kodi i Zgjedhjeve në Parti”;

11. Projekt-rregullore: “Votëbesimi në parti”;

12. Projekt-rregullore: “Marrëdhëniet e partisë me Organizatat e tjera”;

13. Projekt-rregullore: “Dokumentacioni në parti dhe administrimi i tij”;

VI.Mbyllja e mbledhjes.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH