Aktualitet

"Not Doing Business" hap Gazetën Liberale sot

Shkruar nga Liberale
"Not Doing Business" hap Gazetën Liberale sot

Në raportin “Doing Business 2020” Shqipëria renditet e fundit në Rajon dhe e treta nga fundi në Europë.

Humbasim 19 vende nga viti i kaluar dhe  85 vende në renditje për mbrojtjen e investimeve. Ndryshimet e shpeshta ligjore e vështirësojnë punën e sipërmarrjes.

Shqipëria, Bosnja dhe Malta u renditën të fundit në Europë për klimën e të bërit biznes nga raporti i Bankës Botërore “Doing Business 2020”.

Këto dhe shumë të tjera do t'i lexoni në Gazetën Liberale në print sot./Gazeta Liberale

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH