Aktualitet

Nikolla mbledh Parlamentin të hënën, çfarë pritet në këtë seancë

Shkruar nga Liberale
Nikolla mbledh Parlamentin të hënën, çfarë pritet

Pas betimit të 140 deputetëve të rinj dhe zgjedhjes së kryetares së Kuvendit, Lindita Nikollës, Parlamenti do të zhvillojë seancën e ardhshme plenare të hënën, 13 shtator në orën 17:00.

Sipas njoftimit të bërë nga ana e Kuvendit, në rendin e ditës do të jetë zgjedhja e organeve drejtuese të saj.

Njoftimi i Kuvendit:

Ju njoftoj se seanca plenare e Kuvendit të Shqipërisë do të zhvillohet ditën e hënë, datë 13.09.2021, ora 17:00. (Urdhër nr. 1, datë 11.09.2021, i Kryetares së Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, bashkangjitur këtij njoftimi.)

Në rendin e ditës të seancës është zgjedhja e organeve drejtuese të Kuvendit.Procedurat e transmetimit do të jenë të njëjtat me ato të seancave të mëparshme: makinat do të hyjnë dhe sinjalin do ta marrin nga RTSH, gjithashtu do jetë dhe në transmetim live në faqen ëeb dhe FB të Kuvendit.

Ju lutem, kujdesuni që të jenë vetëm makinat që janë të akreditura. Gjithashtu ju informoj se duke qenë se janë ende në fuqi masat për mbrojtjen nga pandemia Covid-19, nuk është e mundur që gazetarët dhe kamerat të hyjnë në sallë, por do të lejohen vetëm në oborrin e Sallës së Seancave Plenare, në vendin e caktuar për shtypin.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin, mund të më shkruani për çdo nevojë për mbështetje apo sqarim.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH