Showbiz

Baby G dhe Rigelsa ndihen të diskriminuara nga fermerët: Na sulmojnë se kemi jetuar në emigrim (video)

Shkruar nga Liberale

Baby G dhe Rigelsa ndihen të diskriminuara nga fermerët: Na

Rigelsa dhe Baby G janë dy fermeret në Fermën VIP të cilat janë rritur jashtë trojeve shqiptare. Ky fakt duket se është kthyer në një shqetësim për vajzat të cilat janë shprehur se janë prekur nga fjalët e fermerëve.

Baby G dhe Rigelsa ndihen të diskriminuara nga fermerët: Na

Teksa po qëndronin në dhomën e gjumit, ato kanë diskutuar së bashku se ndihen të prekura nga fjalët e fermerëve, për faktin se ato nuk kuptojnë mirë gjuhën sepse janë rritur jashtë.

Baby G dhe Rigelsa ndihen të diskriminuara nga fermerët: Na

Rigelsa u shpreh se ajo ndihet e paragjykuar prej tyre, por përsëri ajo nuk i lejon fjalët e tyre të ndikojnë tek ajo.

Baby G dhe Rigelsa ndihen të diskriminuara nga fermerët: Na

Rigelsa: Ti je njeriu më pozitvë që është këtu brenda. Këto kështu janë mësuar, me sharë, kush jamë unë, kush je ti, unë bëj këtë, ti bëj atë. Bëjnë pyetje pa lidhje, thjeshtë sepse ne jemi rritur jashtë, jemi rritur jashtë dhe nuk kuptojmë disa fjalë. Siç ta kanë bërë ty ma kanë bërë dhe mua.

Baby G: Jo, ty ta kanë bërë edhe më keq, sepse e kam vërejtur.

Rigelsa: Unë nuk i kthehem deri në momentin që e shoh se nuk ja vlenë farë. Këto po ulin veten, s’është se po më ulin mua.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH