Magazinë

Një arsye pse ti je beqare për një kohë të gjatë

Shkruar nga Liberale

Një arsye pse ti je beqare për një kohë të gjatë

E bukur, e fortë, e pavarur dhe beqare! Gratë e fuqishme luftojnë për të jetuar një marrëdhënie, sepse ato ‘frikësojnë’ burrat.

Burrat ndjehen shumë të pasigurt dhe të frikësuar nga gratë që kanë arritur vlera të larta shoqërore. Ata mund të ndjehen inferiorë nga momenti kur partnerja e tyre ka një profesion të suksesshëm, një makinë më të mirë se e tyre ose një bukuri aq e papërmbajtshme saqë tërheq pëlqimet e njerëzve të tjerë, përfshirë burrat rivalë.

Nga ana tjetër, një grua jashtëzakonisht e pavarur për gjithçka e di se çfarë dëshiron. Për këtë arsye, që në takimin e parë mund të duket se ajo tashmë ka pretendime për të ardhmen e një marrëdhënieje të mundshme. Në realitet, këto gra e dinë se çfarë duan dhe e bëjnë të qartë që nga fillimi.

Përkundër asaj që pamja mund të tregojë, dashuria me të vërtetë ka rëndësi për këto gra dhe askush si ato nuk e di se si të gjejë ekuilibrin e përsosur të jetës së martuar. Ato e dinë se çfarë duan dhe si pasojë arrijnë të menaxhojnë punën, shtëpinë dhe marrëdhëniet personale.

Burrat nuk e kuptojnë gjithmonë, të paktën jo në fillim dhe ikin. Në fund të fundit, shkenca e ka konfirmuar këtë, burri bashkëkohor preferon një grua që kujdeset për të dhe shtëpinë në vend që të ketë fokus karrierën.

Gratë e forta dhe të pavarura janë gjithashtu më të sinqertat dhe autentiket. Si pasojë, ato imagjinojnë një njeri me të njëjtat cilësi në anën e tyre: një person kureshtar, i vendosur dhe mbi të gjitha një person autentik.

Besimi është baza e çdo marrëdhënieje të shëndetshme dhe të ekuilibruar, por për një grua me karakter të fortë, ky është një aspekt themelor. Çdo njeri që zgjedh të qëndrojë pranë saj nuk do ta tradhtojë kurrë besimin e një gruaje të tillë.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH