Letërsi

LIBRI I DITËS: "Vepro si ujku", udhërrëfyes që shpjegon sistemin e Linjës së Drejtë

Shkruar nga Liberale

LIBRI I DITËS: "Vepro si ujku", udhërrëfyes që

RUBRIKA DITORE E LIBRIT E PËRZGJEDHUR NGA LIBERALE.AL

Titulli: Vepro si ujku

Original: The way of the wolf

Kategoria: Udhërrëfyes praktik

Autori: Jordan Belfort

Përktheu: Blendi Lami

Botues: Minerva

Viti: 2023

Fq. 272

Mbi librin

CILI ËSHTË ASETI YT KRYESOR NË BIZNES . . . DHE NË JETË? AFTËSIA PËR TË BINDUR

Jordan Belfort – i përjetësuar nga Leonardo DiCaprio në filmin The Wolf of Wall Street – na ofron një sistem efikas shitjesh, i cili është vërtetuar shkencërisht që përmirëson aftësinë për të ndikuar dhe bindur një individ (ose grup) për një rezultat të paracaktuar, qoftë në biznes ose në jetën personale.

Për herë të parë, Jordan Belfort, me stilin e tij të paimitueshëm, u shpjegon lexuesve fije për pe, Sistemin e Linjës së Drejtë – atë sistem që përdori për të krijuar pasuri për veten, klientët dhe bashkëpunëtorët e tij.

Deri më sot, ky program revolucionar ka qenë i disponueshëm vetëm përmes trajnimit në internet (dhe kushtonte 1,997 dollarë). Nga sot e tutje, përmes librit Vepro si ujku, Belfort do t’i përçojë një brezi të ri lexuesish teknika të jashtëzakonshme shitjesh. Çdo strategji dhe çdo këshillë e dhënë në këtë libër, është provuar se funksionon edhe në situata të jetës reale.

Pak nga jeta e autorit

Jordan Ross Belfort është një ish-agjent burse, kriminel financiar dhe biznesmen amerikan, i cili u deklarua fajtor për mashtrim dhe krime të lidhura me të në lidhje me manipulimin e tregut të aksioneve dhe drejtimin e një kazani si pjesë e një qindarkeje, mashtrim i aksioneve në 1999.

Belfort kaloi 22 muaj në burg si pjesë e një marrëveshjeje sipas së cilës, duke u bërë informator për FBI-në dhe duke veshur një tel, ai dha dëshmi kundër partnerëve dhe vartësve të shumtë në skemën e tij të mashtrimit.

Ai publikoi librin e kujtimeve The Wolf of Wall Street në 2007, i cili u përshtat në një film të Martin Scorsese me të njëjtin emër të lëshuar në 2013, në të cilin ai u luajt nga Leonardo DiCaprio.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH