Letërsi

LIBRI I DITËS: "Simboli i mrekullive", jeni thirrur të vëzhgoni gjithçka përreth jush...

Shkruar nga Liberale

LIBRI I DITËS: "Simboli i mrekullive", jeni thirrur të

RUBRIKA DITORE E LIBRIT E PËRZGJEDHUR NGA LIBERALE.AL

Titulli: Simboli i mrekullive

Origjinali: Simboli i mrekullive

Kategoria: Udhërrëfyes praktik

Autori: Merita Cake

Botues: Living

Viti: 2024

Fq: 190

Mbi librin

Simboli i mrekullisë përbëhet nga 83 komanda dhe deklarata.

Kjo metodë mu dha mua përmes dashurisë për të ndihmuar njerëzit.

Ajo që ju nevojitet nga ju që doni ta provoni është thjesht, të besoni zotin, të besoni në mrekulli. Kur do filloni te kaloni simbolin e mrekullisë në varësi të ditëve dhe sa herë ju duhet të bëni këtë ushtrim, (sepse për secilën komandë, deklarata është ndryshe,) ju jeni thirrur të vëzhgoni gjithçka përreth jush,te vezhgoni.

Çfarë po shihni, situata që janë krijuar, çfarë ju afron jeta.,.
Duhet te kini parasysh qe  nëse e harroni një ditë pa kaluar simvolin duhet  ta kalojmë atë që nga fillimi.

Gjurmët:

1.  Edhte e mirë para së gjithash të meditoni simbolin e mrekullisë, të cilin do ta gjeni në kanalin tim, Flutura me fat ose Greqisht Πεταλουδα Τυχερή 333 në YouTube.
2. Do të thoni fjalët nga deklarata rendi që keni zgjedhur të përdorni qe ju nevojitet. Do të gjeni shumë kur libri dhe kartat e perdorimit te vecante ti merremi ti kini ne shtepite tyaja. Nëse doni më shumë informacion, më kontaktoni, këtu kam vetëm një intensiv.
3. Tani është koha për të kaluar simbolin e mrekullisë, si bëjmë: Ne fillojmë me dorën e majtë nga kërthiza, kalojmë në shpatullën e djathtë, në kokë, në shpatullën e majtë, në kërthizë, pas këmbës së djathtë, kalon në këmbën e majtë dhe mbrapa në shpinë, këtu ne numërojmë një dhe vazhdoni atë që thotë ushtrimi.

Në këtë mënyrë ju keni krijuar 8 ose pafundësi, që është simboli i mrekullive.
Shihni foton dhe shigjetat për rezultate më të mira.

Çdo ditë do të jeni në vëzhgim. Këto ditë diçka do t’ju ndodhë patjetër, nënndërgjegjja juaj do t’ju japë mesazhin ose përmes ëndrrave tuaja ose me një ngjarje që ndodh. P.sh ne qoftese se ju keni filluar te punoni me deklaraten e braktisjes atehere do ju shfaqet dicka ato dite qe ju ndjeni friken e braktisjes.
Atehere ju   jeni thirrur të jeni të kujdesshëm dhe të ulur në heshtje, të vëzhgoni !!!

Bëni pyetjen për ju, çfarë është ajo që unë shoh, çfarë erdhi të më tregojë,kjo ngjarje? Kur jam ndjere keshtu me pare? Pastaj shoh që, kjo situatë erdhi për të kontrolluar veten time për ta bërë atë, për të kapërcyer, për të lëshuar frikën e braktisjes.

 

 

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH