Horoskop

Sipas horoskopit, këto janë meshkujt më të fiksuar pas pastërtisë

Shkruar nga Liberale

Sipas horoskopit, këto janë meshkujt më të fiksuar pas

BRICJAPI

Bricjapi identifikohet me organizimin, rendin dhe rregullin. Ai dëshiron që gjithçka në jetën e tij të jetë ashtu siç duhet. Ai nuk mund t’i shohë gjërat e tij majtas dhe djathtas. Ai urren gjithçka që ka të bëjë me thashethemet. Do ta shihni atë duke larë makinën e tij, duke e bërë servisin në kohë, duke rregulluar veglat e tij, duke organizuar sirtarët dhe gjërat e tij në përgjithësi.

GAFORRJA

Gaforrja është ai që ne e quajmë njeriun e shtëpisë. Do ta shihni duke gatuar dhe pastruar dhe duke pasur gjithçka perfekte. Ai dëshiron që hapësira e tij të jetë e pastër dhe e rregullt. Mos harroni se edhe ai është një mace shtëpie dhe kalon shumë kohë brenda shtëpisë së tij. Pra, ai nuk mund të shohë gjithçka të shpërndarë majtas dhe djathtas. Ai gjithashtu i do gjërat e tij, kështu që makina ose motoçikleta e tij do të jenë të pastra dhe të mbajtura mirë. E njëjta gjë vlen edhe për magazinën ose garazhin.

VIRGJËRESHA

Por a ka mundësi që mashkulli Virgjëreshë të mos ketë rregull dhe organizim në shtëpinë e tij? Nuk ka shanse. Ai nuk mund të marrë frymë. Dhe vetëm imazhi i kaosit i shkakton atij goditje të përsëritura. Pra, ky njeri do t’i ketë të gjitha të rregullta. Nga sendet dhe veshjet e tij personale, te shtëpia, makina dhe gjithçka tjetër që i përket.

Poll
SHQIPENGLISH