Horoskop

Për cilat shenja nuk do të nisë mbarë Shkurti?

Shkruar nga Liberale

Dashi është shenja për të cilën Shkurti nuk do të nisi shumë mbarë. Kjo vlen për dashët që kanë lindur gjatë dhjetë ditëshit të tretë, pasi deri në datën 13 Mars do të jetë në Bricjap, gjë që do t’i sillte në konflikt me eprorët dhe konkurrentët. Në të vërtetë, këta të fundit, si armiqtë e tyre, do të shumohen, ndërsa vetë Dashi nuk do të ketë durim ose tolerancë për ndërhyrje, urdhra ose kritika.

Luanët do të kenë  çështje bashkëpunimi dhe marrëdhënie profesionale në përgjithësi, pasi do të zbulojnë se kanë të bëjnë me njerëz që nuk kujdesen për avancimin e tyre dhe interesin personal. Megjithatë, Afërdita deri në datën 16, në shtëpinë e tyre të 6- të diellor, do të kujdeset që ata të bëhen më të ftohtë dhe më llogaritës dhe mbi të gjitha të mbrojnë interesat e tyre ose të përfitojnë nga situata për të përmirësuar disa gjëra.


Peshqit gjithashtu do të zbulojnë gjëra që do të ndikojnë negativisht në mendimin e kolegëve ose eprorëve për ta, ndërsa Virgjëreshat duhet të jenë skeptikë ndaj kërkesave të papritura… për miqësi në punë dhe të shmangin kritikat apo… ofendimet për njerëzit në në vendin e punës.

Poll
SHQIPENGLISH