Horoskop

Kjo është shenja më e besueshme dhe për këtë kemi prova

Shkruar nga Liberale

Kjo është shenja më e besueshme dhe për këtë kemi


Nëse keni një ashendent Demi ose Hënë (ose edhe Marsin në Dem), vazhdoni të lexoni dhe do të gjeni shumë gjëra me të cilat mund të identifikoheni.

Demi është një person i vetëm që mendon vetëm për një gjë dhe i përmbahet asaj. Ai ndjek një vijë të drejtë dhe nuk devijon kurrë. Nëse ai ju thotë se do të bëjë diçka, ai do ta bëjë atë. Nëse ai ju thotë se nuk do ta bëjë, nuk do ta bëjë.

Ai nuk ka frikë të thotë “jo”. Çfarë do të thotë kjo; Çfarëdo nëse ai ju thotë “po” kur ju e pyesni për diçka, atëherë kjo është ajo. Përndryshe, ai thjesht do t’ju thotë “jo” në fytyrë, pa e ëmbëlsuar as justifikime. Duket e ashpër, por është krejtësisht morale, ndaj nuk ia pakëson fuqinë fjalëve të tij.

Ai gjen gjithmonë forcën dhe guximin për të bërë atë që ka thënë se do të bëjë dhe nuk kërkon justifikime. Ai mund të shkrijë veten, ta vendosë atë të dytë dhe të tretë, por kurrë nuk do t’i japë askujt të drejtën të vërë në dyshim qëllimin e tij.

Poll
SHQIPENGLISH